Μεταμόσχευση χαρτιού | Δοχείο αλυσίδας λαχανικών (Greek)

Το Paper Chain Pot System είναι ένα εξαιρετικά παραγωγικό σύστημα που γεννήθηκε εδώ στην Ιαπωνία. Είναι σχεδιασμένο για φύτευση λαχανικών και λουλουδιών. Το Paper Pot System θα βοηθήσει τη διαδικασία δενδρυλλίων πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη. Θα μειώσετε τον χρόνο εργασίας και εργασίας τόσο πολύ ώστε να μπορείτε να ξοδέψετε τον πολύτιμο χρόνο σας για άλλες δραστηριότητες.

Το Paper Pot System είναι γνωστό εδώ και χρόνια εδώ στην Ιαπωνία. Και τώρα, είναι πολύ δημοφιλές στους αγρότες στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ. Το Paper Pot System θα λειτουργήσει και σε άλλες χώρες. Θα στείλουμε τα προϊόντα μας Paper Pot System από την Ιαπωνία σε ευρωπαϊκές χώρες.

Το Paper Pot System βελτιώνει τη διαδικασία σποράς και μεταφύτευσης χρησιμοποιώντας τα προϊόντα, όπως Paper Chain Pot, Seeding Tools και Transplanter.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο επίδειξης.

Μεταμόσχευση δοχείου χαρτιού

Μπορείτε να φανταστείτε έναν μεταμοσχευτή να λειτουργεί χωρίς βενζίνη ή ηλεκτρική ενέργεια; Οι αυλακώσεις, οι τάφροι και οι μεταμοσχεύσεις Paper Pot Transplanter τραβώντας το προς τα πίσω κατά μήκος των κορυφογραμμών.

Αυτός είναι ο απλός αλλά ισχυρός μεταμοσχευτής από την Ιαπωνία. Αυτός ο μεταμοσχευτής χειρός είναι επίσης καλός για τους μικρούς αγρότες. Πωλείται ιαπωνικό μεταμοσχευτικό εδώ.

Το Paper Pot Transplanter επιτρέπει τη φύτευση 264 κυττάρων (σε ένα τυπικό Chain Pot) σε λίγα λεπτά. Το Transplanter θα κάνει αυλάκι τραβώντας το έδαφος. Τοποθετήστε ένα φύλλο Chain Pot στο μεταμοσχευτή και θάβετε το άκρο του Paper Chain Pot στο έδαφος. Το μεταλλικό στήριγμα θα οργωθεί στο έδαφος και διασφαλίζει τη φύτευση. Στη συνέχεια, όλα τα φυτά θα ευθυγραμμιστούν στο έδαφος και οι τροχοί πίεσης θα πιέσουν το έδαφος για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Φύτευση λαχανικών με μεταφύτευση χαρτιού

Σας φαίνεται βαρύ; Μην ανησυχείς. Το Paper Pot Transplanter μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. Το μήκος της λαβής μπορεί να ρυθμιστεί με έναν πείρο δακτυλίου.

Το “Double Row” Transplanter θα φυτέψει δύο σειρές. Το “Double Row” Transplanter θα εξοικονομήσει επιπλέον χρόνο φύτευσης.

Το πακέτο Starter

Προσφέρουμε ένα ειδικό προϊόν που ονομάζεται The Starter Package. Σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το Paper Pot System.

Το πακέτο Starter περιλαμβάνει Transplanter, Nursery Trays (40 pcs), Paper Chain Pot (3 Cases) και Paper Pot Seeding Kit (5 Components). Συσκευάζουμε τις τρεις διαφορετικές χάρτινες κατσαρόλες με απόσταση 5, 10 και 15 εκ. (1 θήκη το καθένα) και μπορείτε να δοκιμάσετε ποια χάρτινη κατσαρόλα είναι κατάλληλη για τα φυτά και τα λαχανικά σας.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Paper Pot System, αυτό είναι το προϊόν για εσάς. Επιλέξαμε έναν συνδυασμό προϊόντων από τις εμπειρίες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Χαρτί Αλυσίδα

Σπορόφυτα λαχανικών και η χάρτινη κατσαρόλα

Το Paper Chain Pot έχει μια αλυσίδα κυττάρων και μοιάζει με κηρήθρα όταν το ξεδιπλώνετε.

Το χαρτί Chain Pot είναι κατασκευασμένο από ειδικό χαρτί και υδατοδιαλυτή κόλλα. Διαβίβασε αέρα και νερό στις ρίζες εξίσου και κάνει τα φυτά υγιή. Το δοχείο με αλυσίδα χαρτιού θα αποσυντεθεί στο έδαφος.

Τα Chain Pots μπορούν να αποθηκευτούν σε μικρό χώρο. Το Paper Chain Pot είναι ένα επίπεδο σχήμα ράβδου πριν από τη χρήση και απλώς απλώστε το όταν σπέρνετε.

Έχουμε τους διάφορους τύπους χάρτινης αλυσίδας ποτ με τις διαφορετικές αποστάσεις φύτευσης. Το Paper Chain Pot με απόσταση 5 cm, 10 cm και 15 cm είναι τα πιο δημοφιλή δοχεία.

Εργαλεία σποράς

Το Paper Pot System παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο προετοιμασίας διαμερισμάτων. Με τους δίσκους Dibbler, Seeder και Nursery, θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο και παραγωγικό είναι.

Τα προϊόντα μας προσφέρουν χειροκίνητο και μηχανικό εξοπλισμό σποράς.

Χειροκίνητα εργαλεία σποράς

Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε με το Seeding Manual Tools. Συνιστούμε το κιτ σποράς χαρτιού (5 συστατικά). Το Paper Pot Seeding Kit σάς παρέχει τα πλήρη εργαλεία που χρειάζεστε για την τοποθέτηση σε χαρτί Chain Pot flat. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη σπορά χωρίς κιτ σποράς χαρτιού όταν το δοκιμάσετε.

Σπέρνετε σπόρους λαχανικών με χαρτί σετ σποράς

Ο Dibbler δημιουργεί 264 τρύπες σποράς στο χώμα σε κελιά χαρτιού Chain Pot. Η διασπορά σπόρων με χρήση του Drop Seeder καθιστά τη διαδικασία σποράς εξαιρετικά πιο γρήγορη και ευκολότερη. Χωρίς τους Dibbler και Drop Seeder, πρέπει να σπέρνετε ένα προς ένα με τα δάχτυλά σας.

Επίσης, τα Opening Rods και το Spreader Frame λειτουργούν τέλεια με αυτά τα εργαλεία. Και πάλι, προτείνουμε το Paper Pot Seeding Kit για όλους τους νέους στο Paper Pot System.

Δίσκοι φυτωρίων

Οι δίσκοι φυτωρίων κρατούν τα δοχεία με αλυσίδα χαρτιού γεμιστά με τα φυτά και το χώμα. Οι δίσκοι βρεφικών σταθμών μας έχουν σχεδιαστεί για σύστημα κατσαρόλας χαρτιού. Οι δίσκοι Nursery θα σας υποστηρίξουν όσο χρόνο περιμένετε, επειδή είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.

Αρχικά, οι δίσκοι Nursery δημιουργήθηκαν για να κρατούν φυτά ρυζιού εδώ στην Ιαπωνία. Τώρα, έγινε το τυπικό νηπιαγωγείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά φυτά και καταστάσεις στον κόσμο.

Η εξωτερική διάσταση είναι 303 x 604 x 33 (mm) και έχει 1.301 οπές στο κάτω μέρος.

Μηχανή λερώματος και σποράς

Έχουμε διάφορους τύπους μηχανημάτων ρύπου και σποράς. Αφού γνωρίζετε τη δύναμη των Paper Pot Systems, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το Soil Seeding Machine για να έχετε την καλύτερη απόδοση.

Η μηχανή σποράς θα γεμίσει χώμα σε δοχεία αλυσίδας για εσάς. Επίσης, μερικές από τις Μηχανές Σποράς σπέρνουν σε κάθε κελί. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το Seeding Machine, τόσο περισσότερο θα εξοικονομήσετε χρόνο.

Έχουμε μηχανικά και ηλεκτρικά μηχανήματα σποράς. Επιλέξτε τον τύπο των μηχανημάτων σύμφωνα με το σχέδιο εκτροφής σας. Εάν έχετε απορίες, ενημερώστε μας.

Καλλιέργειες και λαχανικά

Το Paper Pot System είναι καλό για διάφορα λαχανικά, καλλιέργειες και λουλούδια όπως:

Πράσο, Σπανάκι, Μπρόκολο, Λάχανο, Κουνουπίδι, Edamame (Πράσινη σόγια), Τεύτλα, Microgreens, Salanova, Stock, Aster, Cereals, Mizuna, Eustoma russellianum, Chrysanthemum, Mitsuba (Japanese hornwort).

Η ευελιξία είναι ένα από τα οφέλη που θα λάβετε από το Paper Pot System. Εάν θέλετε να μεταμοσχεύσετε άλλα φυτά, απλά πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο Paper Chain Pot, Dibbler και Seeder ανάλογα με την απόσταση φύτευσης και το μέγεθος των σπόρων.

Τα προϊόντα χαρτιού μας

Πουλάμε και εξάγουμε τα προϊόντα χαρτιού δοχείων από την Ιαπωνία.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία για την εξαγωγή ποιοτικών προϊόντων από την Ιαπωνία σε όλο τον κόσμο.

Ελέγξτε την ποικιλία των προϊόντων μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop