Пересадка для паперу | Ланцюговий горщик для овочів (Ukrainian)

Paper Chain Pot System – це високопродуктивна система, яка народилася тут, в Японії. Він призначений для посадки овочів і квітів. Система паперового горщика допоможе набагато простіше та швидше проростити розсаду. Ви настільки скоротите працю та робочий час, що зможете витратити свій цінний час на інші види діяльності.

Система паперових горщиків відома з багатьох років тому тут, в Японії. І зараз він дуже популярний серед фермерів Японії та США. Система паперових горщиків працюватиме і в інших країнах. Ми доставлятимемо наші продукти з системи паперових горщиків з Японії в європейські країни.

Система паперових горщиків покращує процес висіву та пересадки, використовуючи такі продукти, як паперовий ланцюговий горщик, інструменти для посіву та пересадки.

Перегляньте демонстраційне відео нижче.

Пересадка для паперових горщиків

Чи можете ви уявити трансплантатор, який працює без бензину чи електричної енергії? Пази, виїмки та пересадки паперового горщика для трансплантації, просто потягнувши його назад по хребтах.

Це простий, але потужний трансплантатор з Японії. Цей ручний трансплантатор також хороший для маленьких фермерів. Тут продається японський трансплантатор.

Трансплантер для паперових горщиків дозволяє за кілька хвилин посадити 264 клітини (у стандартний ланцюговий горщик). Пересадка зробить борозни, втягнувши в грунтове русло. Помістіть аркуш ланцюгового горщика на трансплантат і закопайте кінець паперового ланцюгового горщика в землю. Металевий кол буде ораний до землі, і це гарантує посадку. Тоді всі саджанці будуть вирівняні в грунт, а колеса, що притискають, притискатимуть грунт для завершення процесу.

Посадка овочів з пересадкою паперового горщика

Це вам здається важким? Не хвилюйся. Трансплантатором паперового горщика може користуватися будь-хто. Довжину ручки можна регулювати кільцевою шпилькою.

Трансплантатор “Подвійний ряд” посадить два ряди. Пересадка “Подвійний ряд” також заощадить ваш час посадки.

Пакет для початківців

Ми пропонуємо спеціальний продукт під назвою Пакет для початківців. Він надає вам все необхідне для запуску системи паперових горщиків.

У пакет для початківців входить трансплантер, лотки для дитячих кімнат (40 шт), горщик для паперових ланцюгів (3 корпуси) та комплект для висіву паперу для паперу (5 компонентів). Ми упаковуємо три різні паперові ланцюжки з розміром 5, 10 та 15 см (по 1 корпусі кожен), і ви можете спробувати, який горщик з паперовим ланцюжком підходить вашим рослинам та овочам.

Якщо ви хочете спробувати систему Paper Paper, це продукт для вас. Ми вибрали поєднання продуктів відповідно до свого досвіду та вимог замовника.

Горщик паперовий ланцюг

Саджанці овочів і горщик паперовий ланцюжок

У горщику з паперовим ланцюжком є ​​ланцюжок клітин, і він виглядає як стільник, коли ви розгортаєте його.

Горщик для паперових ланцюгів виготовлений із спеціального паперу та водорозчинного клею. Він пропускав повітря і воду до коріння однаково, і це робить рослини здоровими. Горщик з паперовим ланцюгом буде розкладатися в землі.

Горщики для ланцюгів можна зберігати в невеликому просторі. Паперовий ланцюговий горщик – це планка у формі плоскої форми перед використанням, і просто розкладіть її, коли ви посадите.

У нас є кілька типів паперового ланцюжка з різними відстанями посадки. Паперовий ланцюговий горщик з відстані 5 см, 10 см та 15 см – найпопулярніші горщики.

Інструменти для посіву

Система паперових горщиків забезпечує ефективний спосіб підготовки квартир для розсади. Завдяки лоткам Dibbler, Seeder та Nursery, ви здивуєтеся, наскільки це легко та продуктивно.

Наша продукція пропонує як ручне, так і механічне посівне обладнання.

Інструменти для посіву вручну

Починати з посібника з висіву насіння добре. Ми рекомендуємо комплект для висіву паперу для паперу (5 компонентів). Комплект для висіву паперових горщиків надає вам повний інструмент, який потрібно посіяти на квартирних горщиках з паперовим ланцюгом. Ви не можете уявити собі посів без набору для висіву паперу для горщика після того, як ви його пережили.

Посійте насіння овочів за допомогою набору для висіву з паперу

Дібблер робить 264 лунки для висіву на ґрунті в клітинах паперового ланцюга. Розкидання насіння за допомогою краплинного сівалки робить процес висіву насіння надзвичайно швидшим та простішим. Не маючи сівалки Dibbler і Drop, ви повинні сіяти по черзі пальцями.

Крім того, що відкриваються стрижні та рамка розкидувача прекрасно працюють з цими інструментами. Знову ж таки, ми рекомендуємо комплект для посіву з паперу для всіх, хто не знайомий із системою паперових горщиків.

Лотки для дитячих кімнат

Дитячі підноси тримають горщики з паперовим ланцюгом, засипані саджанцями та грунтом. Наші дитячі лотки розроблені для системи паперових ланцюжків. Дитячі лотки підтримуватимуть вас довгі роки, як ви очікуєте, оскільки вони виготовлені з міцного пластику.

Спочатку дитячі лотки були розроблені для розміщення розсади рису тут, в Японії. Тепер вона стала стандартною дитячою квартирою, яку можна використовувати для багатьох рослин і ситуацій у світі.

Зовнішній розмір – 303 x 604 x 33 (мм) і на його дні 1 1301 отвори.

Машини для грунтування та висіву

У нас є кілька типів грунтово-посівних машин. Після того, як ви усвідомили потужність систем паперових горщиків, настав час використовувати ґрунт для висіву ґрунту, щоб отримати найкращі показники.

Сівалка буде засипати грунт у ланцюгові горщики для вас. Також деякі посівні машини сіють у кожну клітинку. Чим більше ви використовуєте посівний апарат, тим більше заощадите час.

У нас є як механічні, так і електричні посівні машини. Виберіть тип машин відповідно до плану землеробства. Якщо у вас є питання, будь ласка, повідомте нас про це.

Культури та овочі

Система паперових горщиків хороша для різних овочів, культур та квітів, таких як:

Цибуля-порей, шпинат, брокколі, капуста, цвітна капуста, едамаме (зелена соя), буряк, мікрозелень, саланова, запас, айстра, зернові, мізуна, Eustoma russellianum, хризантема, міцуба (рога японська).

Універсальність є однією з переваг, які ви отримаєте від Paper Paper System. Якщо ви хочете пересадити інші рослини, вам просто потрібно вибрати відповідний горщик для паперу, шипшину та сівалку залежно від відстані посадки та розміру насіння.

Наші вироби з паперових горщиків

Ми продаємо та експортуємо вироби із системи паперових горщиків із Японії.

Ми маємо багаторічний досвід експорту якісної продукції з Японії по всьому світу.

Перевірте наш асортимент товарів. Ми раді вам обслуговувати!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop