Трансплантатор за хартия | Саксия за зеленчукови саксии (Bulgarian)

Paper Chain Pot System е високопродуктивна система, родена тук в Япония. Той е предназначен за засаждане на зеленчуци и цветя. Системата за саксия с хартия ще помогне за процеса на разсад много по-лесно и по-бързо. Ще намалите толкова много труд и работно време, че ще можете да отделите ценното си време за други дейности.

Системата с хартиени саксии е позната от преди години тук, в Япония. И сега е много популярен сред фермерите в Япония и САЩ. Системата с хартиени гърнета ще работи и в други страни. Ние ще доставяме нашите продукти с хартиени системи от Япония до европейските страни.

Системата за хартиени саксии подобрява процеса на засяване и пресаждане чрез използване на продуктите, като саксия за хартиена верига, инструменти за сеитба и трансплантатор.

Моля, гледайте демонстрационното видео по-долу.

Трансплантатор за хартиени саксии

Можете ли да си представите трансплантатор, който работи без бензин или електрическа енергия? Улеите, канавките и трансплантациите на хартиени саксии за трансплантация, само като го дърпате назад по хребетите.

Това е простата, но мощна трансплантация от Япония. Този ръчен трансплантатор е добър и за малки фермери. Японски трансплантатор за продажба тук.

Трансплантаторът с хартиени саксии позволява да се засадят 264 клетки (в стандартен верижен съд) за няколко минути. Трансплантаторът ще направи бразда, като се дърпа в почвеното легло. Поставете лист верижна саксия върху трансплантатора и заровете края на саксията за хартия в земята. Металният кол ще бъде оран до земята и това гарантира засаждане. След това всички разсад ще бъдат подравнени в земята и притискащите колела ще притиснат почвата, за да финализира процеса.

Засаждане на зеленчуци с трансплантатор на саксии с хартия

Изглежда ли ви тежък? Не се притеснявайте. Трансплантаторът с хартиени саксии може да се използва от всеки. Дължината на дръжката може да се регулира с пръстен.

Трансплантаторът с двоен ред ще засади два реда. Трансплантаторът с двоен ред ще спести време за засаждане.

Пакетът за начинаещи

Предлагаме специален продукт с име Пакетът за начинаещи. Той ви предоставя всичко необходимо за стартиране на системата за хартиени гърнета.

Пакетът за начинаещи включва трансплантатор, тави за детска стая (40 бр.), Саксия за хартиена верига (3 случая) и комплект за сеитба за хартия (5 компонента). Ние опаковаме трите различни разстояния с хартиена верига на разстояние 5, 10 и 15 см (по 1 случай всеки) и можете да опитате коя тенджера за хартиена верига е подходяща за вашите растения и зеленчуци.

Ако искате да опитате системата за хартиени гърнета, това е продуктът за вас. Подбрахме комбинация от продукти според нашия опит и изисквания на клиентите.

Саксия за хартиена верига

Разсад от зеленчуци и саксия с хартиена верига

Съдът за хартиена верига има верига от клетки и прилича на пчелна пита, когато я разгънете.

Съдът за хартиена верига е изработен от специална хартия и водоразтворимо лепило. Предаваше въздух и вода до корените еднакво и това прави растенията здрави. Съдът за хартиена верига ще се разложи в земята.

Съдовете за вериги могат да се съхраняват на малко място. Саксията с хартиена верига е плоска във формата на лента преди употреба и просто я разстелете, когато посетите.

Разполагаме с няколко вида саксии за хартиени вериги с различните разстояния за засаждане. Саксията за хартиена верига с разстояние 5 см, 10 см и 15 см са най-популярните саксии.

Инструменти за засяване

Системата за саксия с хартия предоставя ефективен начин за приготвяне на плодове за разсад. С Dibbler, Seeder и Nursery тава ще се изненадате колко лесно и продуктивно е.

Нашите продукти предлагат както ръчно, така и механично оборудване за засяване.

Ръчни инструменти за сеитба

Добре е да започнете с ръчни инструменти за сеитба. Препоръчваме комплект за сеитба с хартия (5 компонента). Комплектът за посяване на хартиени саксии ви предоставя пълните инструменти, които трябва да засявате върху плоскостите на тенджерата за хартиени вериги. Не можете да си представите засяването без комплект за хартиени саксии, след като сте го изпитали.

Посейте зеленчукови семена с комплект хартиени саксии

Dibbler прави 264 дупки за засяване на почвата в клетките на веригата за хартиени вериги. Разпръскването на семена с помощта на Drop Seeder прави процеса на засяване забележително по-бърз и лесен. Без Dibbler и Drop Seeder, трябва да семете едно по едно с пръсти.

Също така, отварящите се пръчки и рамката за разпръсквач работят перфектно с тези инструменти. Отново препоръчваме комплект за сеитба на хартия за всички, които са нови в системата за хартиени саксии.

Детски тави

Детските тави държат саксиите за хартиени вериги, пълнени с разсада и почвата. Нашите детски тави са предназначени за система от хартиени вериги. Детските тави ще ви подкрепят толкова дълги години, колкото очаквате, защото са изработени от устойчива пластмаса.

Първоначално детските тави са проектирани да държат оризови разсад тук в Япония. Сега тя се превърна в стандартната детска стая, която може да се използва за много растения и ситуации в света.

Външното измерение е 303 х 604 х 33 (мм) и има 1 301 дупки на дъното.

Почистване и засяване машина

Разполагаме с няколко вида машина за зацапване и засяване. След като сте наясно със силата на системите за хартиени саксии, е време да използвате машина за засяване на почвата, за да постигнете най-добри резултати.

Сеялката ще запълни почвата в саксиите за вериги за вас. Също така, някои от сеитбените машини семе във всяка клетка. Колкото повече използвате сеитбената машина, толкова повече ще спестите време.

Имаме както механични, така и електрически сеялки. Моля, изберете типа машини според вашия земеделски план. Ако имате въпроси, моля, уведомете ни.

Култури и зеленчуци

Системата за хартиени саксии е подходяща за различни зеленчуци, култури и цветя като:

Праз, спанак, броколи, зеле, карфиол, едамаме (зелена соя), цвекло, микрозелени растения, саланова, запас, астра, зърнени култури, мизуна, Eustoma russellianum, хризантема, мицуба (японски рог).

Универсалността е едно от предимствата, които ще получите от Paper Pot System. Ако искате да пресадите други растения, просто трябва да изберете подходяща саксия за хартия, диблер и сеялка в зависимост от разстоянието на засаждане и размера на семената.

Нашите продукти за хартиени саксии

Ние продаваме и изнасяме продуктите от системата за хартиени саксии от Япония.

Имаме дългогодишен опит за износ на качествени продукти от Япония за цял свят.

Моля, проверете чрез нашето разнообразие от стоки. Радваме се да ви служим!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop