Paperpot Transplanter | Növényi ültetvény lánckanna (Hungarian)

A Paper Chain Pot System egy nagyon produktív rendszer, amely Japánban született. Úgy tervezték, hogy zöldségeket és virágot ültessenek be. A Paper Pot rendszer sokkal könnyebben és gyorsabban segít a csemete feldolgozásában. Annyira csökkenti a munkát és a munkaidőt, hogy értékes időt más tevékenységekre fordíthat.

A Paper Pot rendszert évekkel ezelőtt ismerték Japánban. Most pedig nagyon népszerű Japánban és az Egyesült Államokban. A Paper Pot rendszer más országokban is működni fog. A Paper Pot System termékeinket Japánból az európai országokba szállítjuk.

A Papírcserép-rendszer javítja a vetési és átültetési folyamatokat az olyan termékek felhasználásával, mint például a Papírlánc-edény, A vetőszerszámok és az Átültető.

Kérjük, nézze meg az alábbi demonstrációs videót.

Papír edény átültető

El tudod képzelni egy átültetőt, amely benzin vagy villamos energia nélkül működik? A Paper Pot Transplanter barázdákat, árokat és transzplantációkat végez, csak hátrahúzva a gerincek mentén.

Ez az egyszerű, de erős japán átültető. Ez a kézi átültetőgép a kistermelők számára is jó. Japán ültetvényes eladó itt.

A Paper Pot Transplanter lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt 264 sejt üljön be (egy standard lánccserépbe). A Transplanter a talajágyba húzással barázdát okoz. Helyezzen egy lánccserép lapot az átültetőre, és tegye le a papírlánccsészét a földbe. A fémrúdot a földre szántják, és ez biztosítja az ültetést. Ezután az összes palántát a talajba igazítják, és a nyomókerekek lenyomják a talajt, hogy befejezzék a folyamatot.

Ültetni zöldségeket papír pot átültető

Neked nehéznek tűnik? Ne aggódj. A Paper Pot Transplanter bárki használhatja. A fogantyú hossza egy gyűrűs csappal beállítható.

A „Double Row” transzplantátor két sort ültet. A „Double Row” átültetőgép ezenkívül megtakarítja az ültetési időt.

A kezdő csomag

Kínálunk egy speciális terméket, a Starter Package nevű terméket. Mindent biztosít, amire szüksége van a Papír edény rendszer elindításához.

A kezdőcsomag tartalmazza az átültetőt, az óvoda-tálcákat (40 db), a papírlánc-edényt (3 eset) és a papírcserép-vetőkészletet (5 alkatrész). Csomagoljuk a három különféle, 5, 10 és 15 cm-es papírlánc-edényt (egyenként egy-egy), és kipróbálhatja, melyik papírlánc-edény alkalmas a növényekhez és a zöldségekhez.

Ha kipróbálni szeretné a Papír edény rendszert, ez a termék az Ön számára. A termékek kombinációját választottuk tapasztalataink és vevőink igényei alapján.

Papírlánc

Zöldség palánták és a papír lánc pot

A Papírlánc-edénynek van egy sejtlánca, és kibontáskor úgy néz ki, mint egy méhsejt.

A Paper Chain Pot speciális papírból és vízoldható ragasztóból készül. A levegőt és a vizet egyaránt továbbjuttatta a gyökerekhez, és egészségesvé teszi a növényeket. A papírlánc edény a talajban bomlik.

A lánccserép kis helyen tárolható. A Papírlánc-edény rúd alakú, sík alakú, használat előtt, és csak vetéskor szétterítse.

A papírtólánc-fazék többféle típusa van, különböző ültetési távolságokkal. A legnépszerűbb edények az 5 cm, 10 cm és 15 cm távolságban lévő papírlánc-edény.

Vetőszerszámok

A Papírkanna rendszer hatékony módszert kínál a palánták előkészítéséhez. A Dibbler, a Seeder és az óvoda-tálcákkal meglepheti, mennyire egyszerű és eredményes.

Termékeink kézi és mechanikus vetőgépeket is kínálnak.

Kézi vetőgépek

Jó ötlet a Kézi szerszámok vetése. Ajánljuk a papírcserép-vetőkészletet (5 alkatrész). A Papírcserép-vetőkészlet biztosítja a teljes eszközöket, amelyek szükségesek a Papírlánccserép-lakásokba történő vetéshez. Nem tudja elképzelni a vetést papírcserép-készlet nélkül, miután megtapasztalta.

Vegyes vetőmag papírcserép vetőkészlettel

Dibbler 264 vetési lyukat készít a talajon a Paper Chain Pot cellákban. A vetőmag szétszórása a csepp vetőgép segítségével jelentősen gyorsabbá és könnyebbé teszi a vetést. Dibbler és csepp vetőgép nélkül ujjaival egyenként vetni kell.

A nyitórudak és a szórókeret ezen eszközökkel tökéletesen működnek. Újra ajánljuk a Papírcserép-vetőkészletet mindenki számára, aki újonnan csatlakozik a Papírcserép-rendszerhez.

Óvoda tálcák

Az óvodai tálcák a palántákkal és a talajjal töltött papírlánc-edényeket tartják. Óvoda tálcáinkat papírlánc-edény-rendszerhez terveztük. Az óvodai tálcák olyan hosszú évekig támogatni fogják, amire számít, mert tartós műanyagból készül.

Eredetileg az óvodai tálcákat úgy tervezték, hogy itt, Japánban rizs palántákat tartsanak. Most lett a szokásos óvodai lakás, amelyet fel lehet használni a világ számos növényéhez és helyzetéhez.

A külső méret 303 x 604 x 33 (mm), és alján 1301 lyuk van.

Szennyeződés és vetőgép

Számos típusú talaj- és vetőgép van. Miután tudatában volt a Papírcserép-rendszerek hatalmának, ideje használni a Talajmag-vetőgépet a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

A vetőgép kitölti a talajt a lánccserépbe az Ön számára. Ezenkívül a vetőgépek egy része az egyes cellákba vet. Minél többet használ a vetőgéppel, annál többet takarít meg az idő.

Mind mechanikus, mind elektromos vetőgépekkel rendelkezünk. Kérjük, válassza ki a gép típusát a gazdálkodási tervének megfelelően. Ha kérdése van, kérjük, ossza meg velünk.

Növények és zöldségek

A papírcserép-rendszer alkalmas különféle zöldségekre, növényekre és virágokra, például:

Póréhagyma, spenót, brokkoli, káposzta, karfiol, Edamame (zöld szójabab), cékla, mikrorény, Salanova, állomány, aster, gabonafélék, Mizuna, Eustoma russellianum, krizantém, Mitsuba (japán szarv).

A sokoldalúság az egyik előnye, amelyet a Paper Pot System nyújt. Ha más növényeket szeretne átültetni, akkor csak az ültetési távolságtól és a vetőmag méretétől függően kell kiválasztania a megfelelő papírlánc-edényt, borítót és vetőgépet.

Papírcserép termékeink

Japánból exportáljuk és exportáljuk a papír edényrendszer termékeket.

Hosszú éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi termékek Japánból történő exportálása céljából a világ minden tájáról.

Kérjük, ellenőrizze az árucikkek széles választékát. Örülünk, hogy kiszolgálhatjuk Önt!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop