Paperpot Transplanter | Plantaardige Planter Chain Pot (Dutch)

Paper Chain Pot System is een zeer productief systeem dat hier in Japan is geboren. Het is ontworpen voor het planten van groenten en bloemen. Het Paper Pot-systeem helpt het zaailingproces veel gemakkelijker en sneller. U zult de arbeid en werktijd zo veel verminderen dat u uw kostbare tijd kunt besteden aan andere activiteiten.

Het Paper Pot System is al jaren geleden hier in Japan bekend. En nu is het erg populair bij boeren in Japan en de VS. Het Paper Pot-systeem werkt ook in andere landen. We verzenden onze Paper Pot System-producten vanuit Japan naar Europese landen.

Het Paper Pot-systeem verbetert het zaai- en transplantatieproces door gebruik te maken van de producten, zoals Paper Chain Pot, Seeding Tools en Transplanter.

Bekijk de demonstratievideo hieronder.

Paper Pot Transplanter

Kunt u zich een transplanter voorstellen die zonder benzine of elektriciteit werkt? De Paper Pot Transplanter groeven, greppels en transplantaties door hem gewoon langs de richels naar achteren te trekken.

Dit is de simpele maar krachtige transplanter uit Japan. Deze handtransplantator is ook goed voor kleine boeren. Japanse transplanter hier te koop.

De Paper Pot Transplanter maakt het mogelijk om in enkele minuten 264 cellen (in een standaard Chain Pot) te planten. De Transplanter maakt een voor door in het grondbed te trekken. Plaats een vel Chain Pot op de transplanter en begraaf het uiteinde van de Paper Chain Pot in de grond. De metalen paal wordt op de grond geploegd en zorgt voor aanplant. Vervolgens worden alle zaailingen in de grond uitgelijnd en drukken de drukwielen de grond naar beneden om het proces te voltooien.

Groenten planten met papieren potplanter

Lijkt het je zwaar? Maak je geen zorgen. De Paper Pot Transplanter kan door iedereen worden gebruikt. De lengte van het handvat kan worden aangepast met een ringpen.

De “Double Row” Transplanter plant twee rijen. De “Double Row” Transplanter bespaart bovendien uw planttijd.

Het startpakket

We bieden een speciaal product aan, genaamd The Starter Package. Het biedt u alles wat u nodig heeft om het Paper Pot-systeem te starten.

Het startpakket bestaat uit een verplantenbak, kweekbakken (40 stuks), een papieren kettingpot (3 koffers) en een zaaikit voor papierpotten (5 componenten). We verpakken de drie verschillende Paper Chain Pot-afstanden van 5, 10 en 15 cm (elk 1 doos), en u kunt proberen welke Paper Chain Pot geschikt is voor uw planten en groenten.

Als u het Paper Pot-systeem wilt proberen, is dit het product voor u. We hebben een combinatie van producten geselecteerd op basis van onze ervaringen en de eisen van de klant.

Papieren kettingpot

Plantaardige zaailingen en de papieren kettingpot

Paper Chain Pot heeft een ketting van cellen en het ziet eruit als een honingraat wanneer je hem uitklapt.

Paper Chain Pot is gemaakt van speciaal papier en wateroplosbare lijm. Het gaf lucht en water gelijk aan de wortels door en maakt planten gezond. Paper Chain Pot zal in de grond worden ontbonden.

De kettingpotten kunnen in een kleine ruimte worden opgeborgen. De Paper Chain Pot is een staaf die vlak voor gebruik is gevormd en verspreid hem gewoon tijdens het zaaien.

We hebben de verschillende soorten Paper Chain Pot met de verschillende plantafstanden. De Paper Chain Pot met 5 cm, 10 cm en 15 cm tussenruimte zijn de meest populaire potten.

Zaaimachines

Het Paper Pot-systeem biedt een efficiënte manier om zaailingen te bereiden. Met Dibbler, Seeder en Nursery Trays zult u versteld staan ​​hoe gemakkelijk en productief het is.

Onze producten bieden zowel handmatige als mechanische zaaiapparatuur.

Handmatige zaaigereedschappen

Het is een goed idee om te beginnen met Handmatige zaaigereedschappen. We raden Paper Pot Seeding Kit (5 componenten) aan. Paper Pot Seeding Kit biedt u het complete gereedschap dat u nodig hebt om op Paper Chain Pot-flats te zaaien. Je kunt je zaaien niet voorstellen zonder Paper Pot Seeding Kit als je het eenmaal hebt ervaren.

Zaaien van groentezaden met zaaipakket voor papierpotten

Dibbler maakt 264 zaaigaten op de grond in Paper Chain Pot-cellen. Het verspreiden van zaden met behulp van Drop Seeder maakt het zaaiproces opmerkelijk sneller en gemakkelijker. Zonder Dibbler en Drop Seeder moet je één voor één met je vingers zaaien.

Ook het openen van stangen en het spreidframe werken perfect met die gereedschappen. Nogmaals, we raden Paper Pot Seeding Kit aan voor iedereen die nieuw is bij Paper Pot System.

Kwekerijbakken

Kwekerijbakken bevatten de papieren kettingpotten gevuld met de zaailingen en de grond. Onze kwekerij trays zijn ontworpen voor Paper Chain Pot System. Nursery Trays ondersteunen u zo lang als u verwacht, omdat het is gemaakt van duurzaam plastic.

Oorspronkelijk werden de Boomkwekerijen ontworpen om rijstzaailingen hier in Japan te bewaren. Nu werd het de standaard kwekerij die voor veel planten en situaties in de wereld kan worden gebruikt.

De buitenafmeting is 303 x 604 x 33 (mm) en heeft 1.301 gaten aan de onderkant.

Vervuilings- en zaaimachine

We hebben verschillende soorten vuil- en zaaimachines. Nadat u zich bewust bent van de kracht van de Paper Pot-systemen, is het tijd om Soil Seeding Machine te gebruiken voor de beste prestaties.

Zaaimachine zal aarde voor u in kettingpotten proppen. Ook zaaien sommige zaaimachines in elke cel. Hoe meer u de zaaimachine gebruikt, hoe meer tijd u bespaart.

We hebben zowel mechanische als elektrische zaaimachines. Kies het type machines volgens uw landbouwplan. Laat het ons weten als u vragen heeft.

Gewassen en groenten

Paper Pot System is geschikt voor diverse groenten, gewassen en bloemen zoals:

Prei, Spinazie, Broccoli, Kool, Bloemkool, Edamame (Groene Sojabonen), Bieten, Microgreens, Salanova, Voorraad, Aster, Granen, Mizuna, Eustoma russellianum, Chrysanthemum, Mitsuba (Japanse hoornblad).

Veelzijdigheid is een van de voordelen van Paper Pot System. Als u andere planten wilt verplanten, hoeft u alleen de geschikte Paper Chain Pot, Dibbler en Seeder te kiezen, afhankelijk van de plantafstand en zaadgrootte.

Onze Paper Pot-producten

Wij verkopen en exporteren de Paper Pot System-producten uit Japan.

We hebben jarenlange ervaring met het exporteren van kwaliteitsproducten uit Japan naar de hele wereld.

Bekijk onze verscheidenheid aan goederen. We zijn u graag van dienst!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop