Paperpot Transplanter | Vegetabilisk planterare kedjepanna (Swedish)

Paper Chain Pot System är ett mycket produktivt system född här i Japan. Den är utformad för att plantera grönsaker och blommor. Paper Pot System hjälper plantor med mycket lättare och snabbare process. Du kommer att minska arbetskraften och arbetstiden så mycket att du kommer att kunna spendera din värdefulla tid för andra aktiviteter.

Paper Pot System har varit känt sedan år sedan här i Japan. Och nu är det mycket populärt bland bönder i Japan och USA. Paper Pot System fungerar också i andra länder. Vi levererar våra Paper Pot System-produkter från Japan till europeiska länder.

Paper Pot System förbättrar sådd- och transplanteringsprocessen genom att använda produkterna, såsom Paper Chain Pot, Seeding Tools och Transplanter.

Se demonstrationsvideoen nedan.

Papperstransplantat

Kan du föreställa dig att en transplantat fungerar utan bensin eller elkraft? Paper Pot Transplanter spår, dike och transplantationer bara genom att dra det bakåt längs åsarna.

Detta är den enkla men kraftfulla transplanteraren från Japan. Denna handhållna transplanterare är också bra för små jordbrukare. Japansk transplantat till salu här.

Paper Pot Transplanter gör det möjligt att plantera 264 celler (i en standard kedjekruka) på några minuter. Transplanteraren kommer att göra furu genom att dra i jordbädden. Placera ett ark kedjepanna på transplanteraren och begrava änden av papperskedjepotten i marken. Metallstången kommer att plöjas till marken och det garanterar plantering. Sedan kommer alla plantor att vara inriktade i marken och tryckhjulen trycker ner jorden för att slutföra processen.

Plantera grönsaker med pappersgryttransplantat

Ser det tungt ut för dig? Oroa dig inte. Paper Pot Transplanter kan användas av vem som helst. Längden på handtaget kan justeras med en ringstift.

Transplanteraren “Double Row” planterar två rader. Transplanteraren “Double Row” sparar din planteringstid vidare.

Startpaketet

Vi erbjuder en speciell produkt som heter The Starter Package. Det ger dig allt du behöver för att starta Paper Pot-systemet.

Startpaketet innehåller transplantat, barnkammare (40 st), papperskedjepanna (3 fall) och pappersfrönsatspaket (5 komponenter). Vi packar de tre olika Paper Chain Pot-avståndet 5, 10 och 15 cm (1 fall vardera), och du kan prova vilken Paper Chain Pot som passar dina växter och grönsaker.

Om du vill prova Paper Pot-systemet är detta produkten för dig. Vi valde en kombination av produkter efter våra erfarenheter och kundkrav.

Papperskedjepanna

Grönsaksplantor och papperskedjan

Paper Chain Pot har en cellkedja och det ser ut som en honungskaka när du veckar ut den.

Paper Chain Pot är tillverkad av specialpapper och vattenlösligt lim. Det ledde luft och vatten till rötterna lika och det gör växter friska. Papperskedjespanna kommer att sönderdelas i marken.

Kedjepotten kan lagras på ett litet utrymme. Paper Chain Pot är en stapelformad platt före användning och bara sprida den när du fröer.

Vi har de olika typerna av kedjepapper med olika planteringsavstånd. Paper Chain Pot med 5 cm, 10 cm och 15 cm avstånd är de mest populära krukorna.

Såningsverktyg

Paper Pot System ger ett effektivt sätt att förbereda planteringslägenheter. Med Dibbler, Seeder och Nursery Trays kommer du att bli förvånad över hur enkelt och produktivt det är.

Våra produkter erbjuder både manuell och mekanisk såddutrustning.

Manuella såddverktyg

Det är en bra idé att börja med Seeding Manual Tools. Vi rekommenderar papperssåddssats (5 komponenter). Paper Pot Seeding Kit ger dig de kompletta verktygen du behöver för att utsäda på Paper Chain Pot-lägenheter. Du kan inte tänka dig att sådd utan papperssåddpaket när du har upplevt det.

Såning av grönsaksfrön med såddpaket för papperskruka

Dibbler gör 264 såddhål i marken i papperscellerna. Att sprida frön med hjälp av Drop Seeder gör såddprocessen anmärkningsvärt snabbare och enklare. Utan Dibbler och Drop Seeder måste du fröa en efter en med fingrarna.

Öppningsstavar och spridarram fungerar också perfekt med dessa verktyg. Återigen rekommenderar vi Paper Pot Seeding Kit för alla nya inom Paper Pot System.

Barnkammare

Trädgårdsmagasin håller papperskedjan krukor fyllda med plantor och marken. Våra barnkammare är designade för papperskedjepottsystem. Nursery Trays kommer att stödja dig så länge som du förväntar dig eftersom det är tillverkat av hållbar plast.

Ursprungligen var Nursery Trays konstruerade för att hålla risplantor här i Japan. Nu blev det standardkammaren som kan användas för många växter och situationer i världen.

Den yttre dimensionen är 303 x 604 x 33 (mm) och har 1.301 hål i botten.

Smuts- och såddmaskin

Vi har flera typer av smuts- och såmaskiner. När du är medveten om kraften i Paper Pot Systems är det dags att använda jordsåddmaskin för att få bästa prestanda.

Såmaskin kommer att fylla jord i kedjegrytor åt dig. Några av såddmaskinerna fröer också in i varje celler. Mer du använder såmaskin, mer du sparar tid.

Vi har både mekaniska och elektriska såddmaskiner. Välj typ av maskiner enligt din jordbruksplan. Kontakta oss om du har frågor.

Grödor och grönsaker

Paper Pot System är bra för olika grönsaker, grödor och blommor som:

Purjolök, spenat, broccoli, kål, blomkål, Edamame (gröna sojabönor), rödbetor, mikrogreener, Salanova, lager, aster, spannmål, mizuna, Eustoma russellianum, krysantemum, Mitsuba (japansk hornwort).

Mångsidighet är en av fördelarna du kommer att få från Paper Pot System. Om du vill transplantera andra växter, behöver du bara välja lämplig papperskedjepanna, dibbler och såmaskin beroende på planteringsavstånd och utsädesstorlek.

Våra Paper Pot Products

Vi säljer och exporterar Paper Pot System-produkter från Japan.

Vi har lång års erfarenhet av att exportera kvalitetsprodukter från Japan till hela världen.

Kolla igenom vårt sortiment av varor. Vi hjälper dig gärna!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop