Paperpot Transplanter | Vegetabilsk planter kæde pot (Danish)

Paper Chain Pot System er et meget produktivt system født her i Japan. Det er designet til at plante grøntsager og blomster. Paper Pot System hjælper seedlingsprocessen meget lettere og hurtigere. Du reducerer arbejdskraft og arbejdstid så meget, at du kan bruge din værdifulde tid til andre aktiviteter.

Paper Pot System er kendt siden år siden her i Japan. Og nu er det meget populært blandt landmændene i Japan og USA. Paper Pot System fungerer også i andre lande. Vi sender vores Paper Pot System-produkter fra Japan til europæiske lande.

Paper Pot System forbedrer såning og transplanteringsprocessen ved at bruge produkterne, såsom Paper Chain Pot, Seeding Tools og Transplanter.

Se demonstrationsvideoen nedenfor.

Papirtransplantator

Kan du forestille dig en transplanter, der fungerer uden benzin eller elektrisk strøm? Paper Pot Transplanter riller, grøfter og transplantationer bare ved at trække det bagud langs kanten.

Dette er den enkle, men kraftfulde transplanter fra Japan. Denne håndholdte transplanter er også god til små landmænd. Japansk transplanter til salg her.

Paper Pot Transplanter gør det muligt at plante 264 celler (i en almindelig kædekrukke) på få minutter. Transplanteren laver fure ved at trække i jordbunden. Læg et ark kædepotte på transplanteren og begrav enden af ​​papirkædekruden i jorden. Metalstangen pløjes til jorden, og det sikrer plantning. Derefter samles alle frøplanter i jorden, og preshjulene presser jorden ned for at afslutte processen.

Plante grøntsager med papirgryder

Ser det tungt ud for dig? Bare rolig. Paper Pot Transplanter kan bruges af enhver. Længden på håndtaget kan justeres med en ringstift.

“Dobbelt række” -transplantatoren planter to rækker. “Dobbelt række” -transplantator sparer din plantningstid yderligere.

Startpakken

Vi tilbyder et specielt produkt ved navn The Starter Package. Det giver dig alt hvad du har brug for for at starte Paper Pot System.

Startpakken inkluderer transplanter, planteskuffer (40 stk), papirkædekrukke (3 tilfælde) og papirpudsfrø sæt (5 komponenter). Vi pakker de tre forskellige Paper Chain Pot mellemrum 5, 10 og 15 cm (1 sag hver), og du kan prøve, hvilken Paper Chain Pot, der passer til dine planter og grøntsager.

Hvis du ønsker at prøve Paper Pot System, er dette produktet for dig. Vi valgte en kombination af produkter efter vores oplevelser og kundebehov.

Papirkæderpotte

Frøplanter med grøntsager og papirkæden

Paper Chain Pot har en kæde af celler, og det ser ud som en honningkage, når du udfolder den.

Paper Chain Pot er lavet af specielt papir og vandopløseligt lim. Det førte luft og vand lige til rødderne, og det gør planter sunde. Papirkædespot nedbrydes i jorden.

Kædepotterne kan opbevares i et lille rum. Paper Chain Pot er en stangformet flad før brug og spred den bare, når du frøer.

Vi har de forskellige typer papirkædekrude med de forskellige planteafstande. Paper Chain Pot med 5 cm, 10 cm og 15 cm afstand er de mest populære gryder.

Frøværktøj

Paper Pot System giver en effektiv måde at tilberede frøplanter. Med Dibbler, Seeder og Nursery Trays vil du blive overrasket over, hvor let og produktivt det er.

Vores produkter tilbyder både manuelt og mekanisk såudstyr.

Manuel frøværktøj

Det er en god ide at starte med Seeding Manual Tools. Vi anbefaler såningssæt til papirpotte (5 komponenter). Såningssæt til papirpotte giver dig det komplette værktøj, du har brug for til frø på papirkæde-potte-lejligheder. Du kan ikke forestille dig podning uden såningspapir med papirpotte, når du først har oplevet det.

Såning af vegetabilske frø med podekæde til papirpotte

Dibbler fremstiller 264 såhuller på jorden i papirkæderpotceller. At sprede frø ved hjælp af Drop Seeder gør såningsprocessen bemærkelsesværdig hurtigere og lettere. Uden Dibbler og Drop Seeder skal du frø en efter en med fingrene.

Åbningsstænger og sprederramme fungerer også perfekt med disse værktøjer. Igen anbefaler vi Paper Pot Seeding Kit til alle nye i Paper Pot System.

Planteskoler

Planteskoler holder papirkæderpotter fyldt med frøplanter og jorden. Vores børnemagasiner er designet til papirkædesystem. Planteskoler bakker dig så længe som du forventer, fordi det er lavet af holdbar plast.

Oprindeligt blev planteskoler konstrueret til at holde risfrøplanter her i Japan. Nu blev det standard planteskole, der kan bruges til mange planter og situationer i verden.

Den ydre dimension er 303 x 604 x 33 (mm), og den har 1.301 huller i bunden.

Jord- og såmaskine

Vi har flere typer jordbearbejdningsmaskiner og såmaskiner. Når du er opmærksom på papirkraftsystemernes magt, er det tid til at bruge jordsåningsmaskine for at opnå den bedste ydelse.

Såmaskine vil fylde jorden i kedepotter til dig. Nogle af såmaskinerne frøer også ind i hver celler. Mere du bruger såmaskine, mere sparer du tid.

Vi har både mekaniske og elektriske såmaskiner. Vælg maskintype i henhold til din landbrugsplan. Hvis du har spørgsmål, så lad os vide det.

Afgrøder og grøntsager

Paper Pot System er godt til forskellige grøntsager, afgrøder og blomster, såsom:

Purre, spinat, broccoli, kål, blomkål, Edamame (grønne sojabønner), rødbeder, mikrogreener, Salanova, bestand, aster, korn, Mizuna, Eustoma russellianum, krysantemum, Mitsuba (japansk hornwort).

Alsidighed er en af ​​fordelene, du vil modtage fra Paper Pot System. Hvis du ønsker at transplantere andre planter, skal du blot vælge passende papirkædekrude, dibbler og såmaskine afhængigt af planteafstanden og frøstørrelsen.

Vores papirpotteprodukter

Vi sælger og eksporterer Paper Pot System Products fra Japan.

Vi har lang års erfaring med at eksportere kvalitetsprodukter fra Japan til hele verden.

Kontroller venligst vores sortiment af varer. Vi er glade for at tjene dig!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop