Paperpot Transplanter | Vihanneskasvien ketjukannu (Finnish)

Paperiketjujärjestelmä on täällä Japanissa syntynyt erittäin tuottava järjestelmä. Se on tarkoitettu vihannesten ja kukien istutukseen. Paperipottijärjestelmä auttaa taimenprosessissa paljon helpompaa ja nopeampaa. Alennat työtä ja työaikaa niin paljon, että pystyt viettämään arvokasta aikaasi muihin toimintoihin.

Paperikannan järjestelmä tunnetaan jo vuosia sitten täällä Japanissa. Ja nyt se on erittäin suosittu maanviljelijöiden keskuudessa Japanissa ja Yhdysvalloissa. Paperipottijärjestelmä toimii myös muissa maissa. Lähetämme Paper Pot System -tuotteemme Japanista Euroopan maihin.

Paperipottijärjestelmä parantaa kylvö- ja uudelleenistutusprosessia hyödyntämällä tuotteita, kuten paperiketjukannua, kylvötyökaluja ja siirrännäistä.

Katso alla oleva esittelyvideo.

Paperikannensiirrin

Voitteko kuvitella siirtäjän, joka toimii ilman bensiiniä tai sähköä? Paper Pot Transplanter -urat, ojat ja siirrot vain vetämällä sitä taaksepäin harjanteita pitkin.

Tämä on yksinkertainen, mutta tehokas japanilainen elinsiirto. Tämä kannettava siirto on hyvä myös pienviljelijöille. Japanilainen siirrännäinen myytävänä täällä.

Paper Pot Transplanter mahdollistaa 264 solun istuttamisen (tavalliseen ketjukannuun) muutamassa minuutissa. Transplanter tekee varan vetämällä maaperään. Aseta arkki ketjutyynyä siirrännäiselle ja hauta paperin ketjukannen pää maahan. Metallivarsi auotetaan maahan ja se varmistaa istutuksen. Sitten kaikki taimet kohdistetaan maahan ja puristuspyörät painavat maaperän prosessin loppuun saattamiseksi.

Vihannesten istuttaminen paperikannansiirrolla

Näyttääkö se sinulle raskaalta? Älä huoli. Kuka tahansa voi käyttää Paper Pot Transplanter -laitetta. Kahvan pituutta voidaan säätää rengastapin avulla.

”Double Row” -istuttaja istuttaa kaksi riviä. ”Double Row” -siirtolaitteisto säästää istutusaikaasi.

Aloituspaketti

Tarjoamme erityistuotteen nimeltä Starter Package. Se tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan paperipottijärjestelmän käynnistämiseksi.

Aloituspaketti sisältää siirrännäislaitteen, taimitarjotin (40 kpl), paperiketjukannun (3 koteloa) ja paperikannan siemenesarjan (5 komponenttia). Pakkaamme kolme erilaista paperiketjukannen etäisyyttä 5, 10 ja 15 cm (1 tapaus kummassakin), ja voit kokeilla, mikä paperiketjukannu sopii kasveillesi ja vihanneksillesi.

Jos haluat kokeilla paperikasettijärjestelmää, tämä on sinulle tarkoitettu tuote. Valitsimme tuotteiden yhdistelmän kokemuksiemme ja asiakkaidemme vaatimusten perusteella.

Paperi ketju potti

Vihannestaimet ja paperiketju

Paperiketjukannussa on soluketju ja se näyttää hunajakennolta, kun avaat sen.

Paperiketjukannu on valmistettu erityisestä paperista ja vesiliukoisesta liimasta. Se kuljetti ilmaa ja vettä juurille yhtäläisesti ja tekee kasveista terveitä. Paperiketjukannu hajoaa maahan.

Ketjutarvikkeet voidaan säilyttää pienessä tilassa. Paperiketjukannu on palkin muotoinen litteä ennen käyttöä ja levitä se vain siemenessäsi.

Meillä on monentyyppisiä paperiketjutyyppejä, joilla on erilaiset istutusetäisyydet. Suosituimmat ruukut ovat 5 -, 10- ja 15-senttinen etäisyys paperiketjukannusta.

Kylvötyökalut

Paperipottijärjestelmä tarjoaa tehokkaan tavan valmistaa taimihuoneistoja. Dibbler-, Seeder- ja Nursery Trays -laitteilla yllättyt, kuinka helppoa ja tuottavaa se on.

Tuotteemme tarjoavat sekä manuaalisia että mekaanisia kylvökoneita.

Manuaaliset kylvötyökalut

On hyvä aloittaa aloittamalla Manuaaliset kylvötyökalut. Suosittelemme paperikannan kylvösarjaa (5 komponenttia). Paper Pot Seeds Kit tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset siemenet paperiketjukattojen kerroksiin. Et voi kuvitella kylvämistä ilman paperikannan kylvösarjaa, kun olet kokenut sen.

Vihannesten siementen kylvö paperikannan kylvösarjalla

Dibbler tekee 264 kylvöreikää maaperään Paperiketjut-kennoissa. Siementen levittäminen pudottavalla kylvölaitteella tekee kylvöprosessista huomattavasti nopeamman ja helpomman. Ilman Dibbleria ja Drop Seederiä, sinun on siemennettävä yksi kerrallaan sormilla.

Myös avaustangot ja levityskehys toimivat täydellisesti näiden työkalujen kanssa. Suosittelemme jälleen Paper Pot Seeds Kit -sarjaa kaikille, jotka ovat uusia Paper Pot -järjestelmää.

Taimitarjotin

Taimitarhat ja säilytyslokerot pitävät paperi ketjun ruukkuja täynnä taimiä ja maaperää. Taimitarhat-alustamme on suunniteltu paperiketjujärjestelmälle. Taimistoalustat tukevat sinua niin kauan kuin odotat, koska se on tehty kestävästä muovista.

Alun perin lastentarhatarvikkeet suunniteltiin pitämään riisitaimia täällä Japanissa. Nyt siitä tuli tavanomainen taimitarha, jota voidaan käyttää moniin kasveihin ja tilanteisiin maailmassa.

Ulkoinen mitta on 303 x 604 x 33 (mm) ja sen pohjassa on 1 300 reikää.

Maalaus- ja kylvökone

Meillä on useita tyyppejä lian- ja kylvökoneita. Kun olet tietoinen paperikannan järjestelmistä, on aika käyttää maaperän kylvölaitetta parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Kylvökone täyttää maaperän ketjunruukkuihin sinulle. Lisäksi osa kylvökoneista siemenee jokaiseen soluun. Mitä enemmän käytät kylvökonetta, sitä enemmän säästät aikaa.

Meillä on sekä mekaanisia että sähköisiä kylvökoneita. Valitse konetyyppi viljelysuunnitelmasi mukaan. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Viljakasvit ja vihannekset

Paper Pot System on hyvä erilaisille vihanneksille, satoille ja kukille, kuten:

Purjo, pinaatti, parsakaali, kaali, kukkakaali, Edamame (vihreät soijapavut), punajuuret, mikroruoka, Salanova, varastossa, asteri, vilja, Mizuna, Eustoma russellianum, krysanteemi, Mitsuba (japanilainen sarvikuori).

Monipuolisuus on yksi eduista, jotka saat Paper Pot -järjestelmästä. Jos haluat siirtää muita kasveja, sinun on vain valittava sopiva paperiketjukannu, sekoituslaite ja kylvökone istutusetäisyydestä ja siemenkoosta riippuen.

Paper Pot -tuotteemme

Myymme ja viemme Paper Pot System -tuotteita Japanista.

Meillä on pitkä kokemus laadukkaiden tuotteiden viennistä Japanista ympäri maailmaa.

Ole hyvä ja tarkista valikoima tavaroitamme. Palvelemme mielellämme!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop