Transplant de hârtie | Oală cu plantă de legume (Romanian)

Paper Chain Pot System este un sistem extrem de productiv născut aici în Japonia. Este conceput pentru plantarea legumelor și florilor. Sistemul Paper Pot va ajuta procesul de răsaduri mult mai ușor și mai rapid. Vei reduce timpul de muncă și timpul de muncă atât de mult încât vei putea petrece timpul valoros pentru alte activități.

Paper Pot System este cunoscut de acum câțiva ani aici, în Japonia. Și acum, este foarte popular printre fermierii din Japonia și SUA. Paper Pot System va funcționa și în alte țări. Vom livra produsele noastre Paper Pot System din Japonia în țările europene.

Paper Pot System îmbunătățește procesul de însămânțare și transplant prin utilizarea produselor, cum ar fi hârtie cu lanț de hârtie, instrumente de însămânțare și transplant.

Vă rugăm să vizionați videoclipul demonstrației de mai jos.

Transplant de pot de hârtie

Vă puteți imagina un transplantator care funcționează fără benzină sau energie electrică? Transplantul de pot de hârtie are caneluri, șanțuri și transplanturi doar trăgându-l înapoi de-a lungul crestelor.

Acesta este transplantul simplu, dar puternic, din Japonia. Acest transplant de mână este bun și pentru micii fermieri. Transplant japonez de vânzare aici.

Transplantul de pot de hârtie face posibilă plantarea a 264 de celule (într-un vas cu lanț standard) în câteva minute. Transplantatorul va face brazda prin tragere în patul de sol. Puneți o foaie cu vas de lanț pe transplant și îngropați capătul vasului de hârtie în pământ. Miza de metal va fi arată la sol și asigură plantarea. Apoi, toate răsadurile vor fi aliniate pe sol și roțile de presare vor apăsa în jos pentru a finaliza procesul.

Răsaduri de legume și vasul de lanț de hârtie

Ți se pare greu? Nu-ți face griji. Transplanter de hârtie poate fi folosit de oricine. Lungimea mânerului poate fi reglată cu un știft inelar.

Transplantul „Double Row” va planta două rânduri. Transplantul „Double Row” vă va economisi în plus timpul de plantare.

Pachetul Starter

Oferim un produs special numit Pachetul Starter. Vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a porni Paper Pot System.

Pachetul de pornire include Transplanter, tăvi de pepinieră (40 buc), pot cu lanț de hârtie (3 cutii) și kit de însămânțare a hârtiei (5 componente). Ambalăm cele trei canale de hârtie de hârtie diferite între 5, 10 și 15 cm (câte un caz fiecare) și puteți încerca care cartea de lanț de hârtie este potrivită pentru plantele și legumele dvs.

Dacă doriți să încercați Paper Pot System, acesta este produsul pentru dvs. Am selectat o combinație de produse după experiențele noastre și cerințele clienților.

Oală cu lanț de hârtie

Răsaduri de legume și vase de lanț de hârtie

Paper Chain Pot are un lanț de celule și pare ca un fagure atunci când îl desfășurați.

Paper Chain Pot este fabricat din hârtie specială și lipici solubil în apă. A trecut aerul și apa la rădăcini în mod egal și face plantele sănătoase. Cartea de lanț de hârtie va fi descompusă în pământ.

Vasele cu lanț pot fi depozitate într-un spațiu mic. Paper Chain Pot este o bară în formă de bară înainte de utilizare și pur și simplu răspândește-o când semințezi.

Avem mai multe tipuri de ghiveci cu lanț de hârtie cu diferite distanțe de plantare. Cele mai populare vase sunt vasul de lanț de hârtie cu spații de 5 cm, 10 cm și 15 cm.

Instrumente de însămânțare

Paper Pot System oferă un mod eficient de a pregăti apartamentele de răsad. Cu Dibbler, Seeder și Pepiniere, veți fi surprinși cât de ușor și productiv este.

Produsele noastre oferă echipamente de însămânțare manuale și mecanice.

Instrumente de însămânțare manuală

Este o idee bună să începeți cu instrumente de însămânțare manuală. Vă recomandăm Set de semănare pentru hârtie (5 componente). Paper Pot Seeding Kit vă oferă instrumentele complete de care aveți nevoie pentru sămânță pe apartamentele pentru hârtie cu lanț de hârtie. Nu vă puteți imagina însămânțarea fără Kit de semănare a hârtiei de hârtie după ce ați experimentat-o.

Semănatul semințelor de legume cu trusa de semănare a ghiveciului de hârtie

Dibbler face 264 găuri de însămânțare pe sol în celulele din hârtie cu lanț de hârtie. Răspândirea semințelor folosind Drop Seeder face ca procesul de însămânțare să fie remarcabil mai rapid și mai ușor. Fără Dibbler și Drop Seeder, trebuie să semeni unul câte unul cu degetele.

De asemenea, deschiderea tijelor și Spreader Frame funcționează perfect cu aceste instrumente. Din nou, recomandăm Kit de semănare a hârtiei de hârtie pentru toți noul din sistemul de hârtie.

Tavi pentru creșă

Tăvile de pepinieră țin ghivecile cu lanț de hârtie umplute cu răsaduri și sol. Tăvile noastre de pepinieră sunt concepute pentru sistemul de ghiveci cu lanț de hârtie Tăvile de pepinieră vă vor susține atâția ani cât vă așteptați, deoarece este confecționat din plastic rezistent.

Inițial, tăvile de pepinieră au fost proiectate pentru a ține răsaduri de orez aici, în Japonia. Acum, a devenit apartamentul standard pentru creșă care poate fi folosit pentru multe plante și situații din lume.

Dimensiunea exterioară este 303 x 604 x 33 (mm) și are 1.301 găuri pe partea inferioară.

Mașină de sol și semănare

Avem mai multe tipuri de mașină de semănat și de însămânțat. După ce cunoașteți puterea sistemelor Paper Pot Systems, este timpul să folosiți mașina de însămânțare a solului pentru a obține cele mai bune performanțe.

Mașina de însămânțare va îmbrăca solul în ghivece cu lanț. De asemenea, unele dintre mașinile de însămânțare sădesc în fiecare celule. Cu cât folosiți Mașina de semănat, mai mult veți economisi timp.

Avem atât mașini de însămânțare mecanice, cât și electrice. Vă rugăm să alegeți tipul de mașini în conformitate cu planul dvs. agricol. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne informați.

Culturi și legume

Paper Pot System este bun pentru diverse legume, culturi și flori, cum ar fi:

Praz, spanac, broccoli, varză, conopidă, edamame (soia verde), sfeclă, microgrede, salanova, stoc, aster, cereale, Mizuna, Eustoma russellianum, crizantema, Mitsuba (cornul japonez).

Versatilitatea este unul dintre beneficiile pe care le veți primi de la Paper Pot System. Dacă doriți să transplantați alte plante, trebuie doar să alegeți potul pentru lanț, hârtia și semința adecvate, în funcție de distanța de plantare și mărimea semințelor.

Produsele noastre pentru hârtie

Vindem și exportăm produsele Paper Pot System din Japonia.

Avem o experiență lungă de ani pentru a exporta produse de calitate din Japonia în întreaga lume.

Vă rugăm să verificați prin varietatea noastră de bunuri. Suntem fericiți să vă servim!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop