Transplantacija papirja za papir | Verižni lonec za sadilne rastline (Slovene)

Paper Chain Pot System je zelo produktiven sistem, rojen tukaj na Japonskem. Zasnovan je za sajenje zelenjave in cvetov. Sistem papirnih lončkov bo mnogo lažje in hitreje pomagal postopek sadjenja. Delo in delovni čas boste tako zmanjšali, da boste lahko dragoceni čas porabili za druge dejavnosti.

Sistem potnih papirjev je znan že pred leti tukaj na Japonskem. In zdaj je zelo priljubljen med kmeti na Japonskem in v ZDA. Sistem papirnih lončkov bo deloval tudi v drugih državah. Izdelke Paper Pot System bomo poslali iz Japonske v evropske države.

Sistem Paper Pot izboljšuje postopek sejanja in presajanja z uporabo izdelkov, kot so papirnati verižni lonec, orodja za sejanje in presaditev.

Oglejte si spodnji predstavitveni video.

Transplantacija lončkov za papir

Si lahko predstavljate transplantator, ki deluje brez bencina ali električne energije? Žlebovi, jarki in presaditve papirja za presaditev papirja potice le tako, da ga povlečete nazaj vzdolž grebenov.

To je preprost, a močan presaditelj iz Japonske. Ta ročni presaditelj je dober tudi za male kmete. Japonski transplantator naprodaj tukaj.

Papir za presaditev papirja omogoča, da v nekaj minutah posadite 264 celic (v standardni verižni lonec). Transplantator se bo branil z vleko v dno zemlje. Na presadilnik položite list verižnega lonca in konec posode za verižni papir zakopnite v tla. Kovinski kolut bo oboren na tla in zagotavlja zasaditev. Nato bodo vse sadike poravnane v tleh in tlačna kolesa bodo tla tlačila, da bo postopek dokončan.

Sadi zelenjavo s presadilcem za papir

Se vam zdi težka? Brez skrbi. Presaditev papirja za pot lahko uporablja kdorkoli. Dolžino ročaja lahko nastavite z obročnim zatičem.

Presajevalec “Double Row” bo posadil dve vrsti. Presajalnik z dvojno vrstico vam bo prihranil tudi čas sajenja.

Starter paket

Ponujamo vam poseben izdelek z imenom paket Starter. Ponuja vam vse, kar potrebujete za zagon sistema Paper Pot.

Starter paket vključuje Transplantator, Nizalna drevesna pladnja (40 kosov), Lonec za papir za verige (3 škatle) in setveni set za papir (5 komponent). Pakiramo tri različne lončke za papir v razmiku 5, 10 in 15 cm (po 1 primer), in poskusite, kateri lonec za papir za verigo je primeren za vaše rastline in zelenjavo.

Če želite preizkusiti sistem Paper Pot, je to izdelek za vas. Izbrali smo kombinacijo izdelkov glede na izkušnje in zahteve kupcev.

Potna veriga za papir

Sadike zelenjave in lonec s papirnato verigo

Potki za papirnate verige imajo verigo celic in je videti kot satje, ko ga odvijete.

Pot za verigo papirja je narejena iz posebnega papirja in vodotopnega lepila. Zrak in voda sta prenašala korenine enakomerno in rastline naredi zdrave. Lonec z papirnatimi verigami bo razpadel v tleh.

Lonci za verige lahko shranite v majhnem prostoru. Lonec s papirnatimi verižicami je pred uporabo ravno v obliki palice in ga samo posipajte, ko semenite.

Na voljo imamo več vrst lončkov za verižni papir z različnimi razdaljami zasaditve. Lonec s papirnatimi verižicami z razmiki 5 cm, 10 cm in 15 cm so najbolj priljubljeni lonci.

Orodja za sejanje

Sistem potnega papirja zagotavlja učinkovit način za pripravo sadik stanovanj. Z Dibbler, Seeder in Nessery Plays boste presenečeni, kako enostavno in produktivno je.

Naši izdelki ponujajo tako ročno kot mehansko opremo za sejanje.

Ročna orodja za sejanje

Dobro je začeti s sejanjem ročnih orodij. Priporočamo set za sejanje papirja v loncu (5 komponent). Set setnih set za papir ponuja popolna orodja, ki jih potrebujete za sejanje v lončke za papirnate verige. Ne morete si predstavljati setve brez setvenega kompleta za papir v lončku, ko ga enkrat doživite.

Sejajte zelenjavna semena s setvenim setom za papir

Dibbler naredi 264 lukenj za sejanje na tleh v celicah Paper Chain Pot. Širjenje semen z uporabo Drop Seederja naredi postopek setve izjemno hitrejši in enostavnejši. Brez Dibblerja in Drop Seederja morate sejati enega za drugim s prsti.

Tudi odpiralne palice in okvir za raztrose odlično delujejo s temi orodji. Ponovno priporočamo set za sejanje papirnatega lonca za vse, ki so novi v sistemu za pot papirje.

Drevesni pladnji

Drevesni pladnji imajo lončke za papirne verige, polnjene s sadikami in zemljo. Naši drevesni pladnji so zasnovani za sistem papirnih verig. Drevesni pladnji vas bodo podpirali tako dolgo, kot pričakujete, saj je iz trpežne plastike.

Prvotno so bili Noderry Plays izdelani tako, da hranijo riževe sadike tukaj na Japonskem. Zdaj je to postal standardni vrtičkarski stan, ki ga je mogoče uporabiti za številne rastline in situacije na svetu.

Zunanja dimenzija je 303 x 604 x 33 (mm) in na dnu ima 1.301 lukenj.

Stroj za umazanijo in sejanje

Na voljo imamo več vrst strojev za sejanje in sejanje. Ko se zavedate moči sistemov Paper Pot, je čas, da uporabite stroj za sejanje tal, da dosežete najboljše rezultate.

Semenarski stroj bo zapolnil tla v verižnih lončkih za vas. Prav tako nekateri sejalniki semejo v vsako celico. Bolj kot uporabljate sejalnik, več boste prihranili čas.

Imamo tako mehanske kot električne stroje za sejanje. Izberite vrsto strojev v skladu s svojim načrtom kmetovanja. Če imate vprašanja, nas obvestite.

Poljščine in zelenjava

Sistem za lončke za papir je primeren za razno zelenjavo, poljščine in rože, kot so:

Por, špinača, brokoli, zelje, cvetača, Edamame (zelena soja), pesa, mikrozeleni, Salanova, stalež, aster, žita, mizuna, Eustoma russellianum, krizantema, Mitsuba (japonski hornort).

Vsestranskost je ena od koristi, ki jo boste prejeli od sistema za pot papirja. Če želite presaditi druge rastline, morate samo izbrati primeren lonec za papir, sejalnik in sejalnik za papir, odvisno od oddaljenosti sajenja in velikosti semen.

Naši izdelki Paper Pot

Prodajamo in izvozimo izdelke iz sistema papirnatega papirja iz Japonske.

Imamo dolgoletne izkušnje za izvoz kakovostnih izdelkov iz Japonske po vsem svetu.

Preverite našo ponudbo blaga. Z veseljem vam služimo!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop